donderdag 5 maart 2009

Voorbereidingen

Hallo allemaal,

het leek me wel een goed idee om een blog bij te houden. Makkelijker dan een meel naar iedereen en je kunt reageren.

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal, ik ben nu in Frankfurt en zit te wachten op de aansluitende vlucht naar Sydney. Lastig alleen dat ik in dit blog nog niet weet hoe ik een nieuw onderwerp moet starten. Ik reageer dus maar op mezelf dan is het ook te lezen. Later vogel ik wel uit hoe het allemaal werkt, dan weet ik het als ik terug ben. Over anderhalf uur vlieg ik verder en dan zitten we een hele tijd in de lucht. Als we aankomen is het in Canberra 10 uur later dan in Nederland. We staan gepland voor 5 over 9 's morgens, dus dat is 5 over 11 zondagavond in Nederland. Vanmiddag Henk en Annette op visite gehad vanaf het bungalowpark en een bakkie en een biertien genuttigd en over het aanstaande hooiseizoen gefilosofeerd. Voor je het weet is het weer zo ver.
  Groeten,

  Roel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Roel,

  Wij doen weer poging twee. Ik had een heel stuk geschreven en drukte op "voorbeeld" helaas was alles weg. Maar ik begin wel weer op nieuw.
  Nou Roel, wij zijn weer terug op de "Slamme".
  Nadat wij bij jullie zijn weggegaan zijn onze wegen gescheiden. Henk is sprotief gaan doen op z'n skeelers en ik heb gewinkeld in Coevorden. Eind van de middag waren wij allebei weer terug in het huisje, waarna wij zijn gaan eten bij de italiaan op het park. Hier hebben wij laatst ook met jullie gegeten. 's Avonds nog wat op de plaza gezeten en geluisterd naar de muziek van Ronnie en Rob. Je weet wel onze buurman op nr. 2. Vandaag, zondag zijn de "Bossies" en Richard en Regina geweest. Wat gezwommen, een balletje gegooid en toen gegeten bij het pannenkoekenhuis. Ons vaste ritueel op zondag, zeg maar. Daarna alles ingepakt en weer terug naar de boerderij. Het weekend is zo weer om, maar nu genoeg over ons gepraat.
  Ik hoop dat je een goede reis hebt en dat je natuurlijk goed aankomt. Leuk dat je een Blog bijhoud, want dan kunnen wij lezen wat je daar allemaal uitvreet. Wij horen het wel.

  Groeten van Henk & Annette

  BeantwoordenVerwijderen